Filosofia AEB

Lloc
Badalona
Any

1990

Disciplines
  • Bàsquet
  • Futbol Sala
  • Natació
  • Dansa
  • Patinatge

L’ Associació Esportiva Badalonès és una entitat fundada al 1990 amb la voluntat de recolzar i potenciar la pràctica esportiva a tots els alumnes del Col·legi Badalonès.

La política esportiva de l’ Associació Esportiva Badalonès esta basada en la iniciació i formació d’esportistes, jugadors/res i entrenadors, tant esportiva com socialment, en les diverses modalitats que s’hi i practiquen. El bàsquet és l’esport principal i majoritari.

Les nostres activitats estan creades i dirigides primordialment als alumnes del Col·legi Badalonès, però també és objectiu de l’ AEB ser una entitat oberta a la ciutat, per tal d’oferir a d’altres joves de Badalona la possibilitat de practicar i gaudir l’esport, així com per completar i millorar tècnicament els nostres equips.

La cohesió dels equips, el sentiment de pertànyer a l’AEB i l’educació en valors, són part fonamental per entendre quins són els nostres objectius com a entitat. Sense deixar de banda la vessant competitiva i de nivell, sempre que tècnica, humana i econòmicament es pugui fer front.

És voluntat nostra la creació, participació i col·laboració, sempre que sigui possible, en tots aquells actes i activitats organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol, Badalona Basquet Base, Consell Esportiu del Barcelonès Nord i Ajuntament de Badalona, i que aquests siguin dirigits a fomentar l’esport de base.