3r Campus Setmana Santa 2019

By 13 noviembre, 2018Actualitat

 

Us volem informar que l’AEB organitzarà durant la propera Setmana Santa 2019 el 3r. CAMPUS DE BÀSQUET amb la duració de 4 dies 3 nits fora de les nostres instal·lacions i lluny de Badalona.

Els dies 14, 15, 16 i 17 d’abril del 2019el bàsquet de l’AEB es traslladarà a la comarca d’Osona, concretament a les instal·lacions de la Casa de Colònies de Can Miqueló a la població de Centelles, a 55 km de Badalona.

El Campus va dirigit a totes les nostres categories federades i Escola de Bàsquet de 2n.

Volem que sigui un Campus ple de treball, harmonia entre tots els jugadors i entrenadors, tal i com vàrem poder gaudir-ho en la edició de l’any passat. Tot això,  afegit amb el regal d’una Samarreta dels Dimonis” per a tots els participants.

Hem escollit un nou emplaçament per aquest 2019, la casa de colònies “Can Miqueló”, ja que compte amb unes instal·lacions totalment equipades, amb una capacitat per a 110 persones, a més de la garantia de l’empresa “Eix Estels”, que és qui ens ofereix aquesta opció de professionalitat, amb unes instal·lacions molt adequades per a la pràctica esportiva i de lleure, amb pistes de bàsquet, futbol, vòlei, camps d’aventures, sales polivalents, etc.